NL
EN

Devenox Creative Drone Teampiloten en drones

Niet alleen kunnen onze piloten de gebruikelijke dronebeelden opnemen, maar ook FPV beelden met racedrones en cinewhoop drones. Deze bieden een heel frisse en dynamische kijk op uw bedrijf of event. U kan hieronder bekijken met welk type drone wij de verschillende type video's opnemen.

Selecteer een piloot

Drone piloot Dries
Drone piloot Manu
Drone piloot Rob

Dries Boonen

Vijf jaar geleden kocht ik mijn eerste drone en ik was verkocht vanaf de eerste vlucht! De nieuwe perspectieven, het gevoel van vrijheid en de adrenaline... Ik wist direct “dit wordt mijn nieuwe hobby.” Na veel oefenen (lees: crashen) en enkele spontane succesvolle opdrachten heb ik besloten om van deze passie mijn beroep te maken.

Skills

DJI Drones
FPV Drones
Video editing

Manu Lamers

Al van 12-jarige leeftijd was ik bezig met RC vliegtuigen en de nodige reparaties. Deze hobby heeft zich blijven evolueren en toen kwamen de drones! Zowel op vlak van de handelingen als de technische kennis blijf ik vernieuwen en mezelf uitdagen. Door de komst van FPV drones is er een nieuwe interessante wereld om te ontdekken en mogelijkheden om constant bezig te zijn met de nieuwste technologie en drones.

Skills

DJI Drones
FPV Drones
Technische kennis

Rob Cornelissen

Na het proeven van de mogelijkheden van de drone-toepassingen ben ik aan de slag gegaan om de praktische kennis onder de knie te krijgen. Na de nodige vlieguren laat ik dan ook graag mijn creativiteit los om de nodige ‘out of the box’ ideeën om te zetten in unieke footage.

Skills

DJI Drones
FPV Drones
Creativiteit

Voor ieder project hebben wij de juiste drone Een overzicht van onze drones

Hieronder vindt u een selectie van onze meest gebruikte drones, en enkele beelden opgenomen per type. Zo bieden wij u graag een impressie van de mogelijkheden voor uw project of bedrijf.

DJI FPV

De nieuwste telg uit de DJI familie, een zeer snelle en dynamische drone met uitzonderlijke mogelijkheden. Deze drone haalt snelheden tot 140 km/u en kan zeer scherpe bochten en snelle acceleraties uitvoeren.
DJI FPV

Enkele beelden gemaakt met de DJI FPV drone:

DJI Mavic Air

DJI Mavic Air V1.0

De Mavic reeks van DJI staat garant voor super stabiele beelden met prachtige kleuren. Deze drone is klein, veilig en kan opnemen in 4K. Onder andere voor vastgoedprojecten wordt deze drone veel gebruikt. Ook indoor vluchten in bijvoorbeeld bedrijfshallen zijn mogelijk.

Enkele beelden gemaakt met de DJI Mavic Air V1.0 drone:

DJI Phantom 4 Pro V2.0

Deze drone kan dankzij zijn groter formaat en zwaarder gewicht in slechte weersomstandigheden vliegen. Ook bij fellere wind kunnen we stabiele opnames maken van uw project of bedrijf.
DJI Phantom 4

Enkele beelden gemaakt met de DJI Phantom 4 Pro V2.0 drone: