NL
EN

Een bedrijf, event of vastgoed?wij verwerken het op video

Dankzij ons uitgebreid gamma aan drones kunnen we in iedere situatie optimale beelden schieten. Zo kan u bij ons terecht voor bedrijfsvideo's tot vastgoedvideo's.

Wij bieden een uniek perspectief

Niet enkel de juiste drones maar ook de handelingen bepalen welke unieke beelden wij kunnen nemen. Een vlucht door uw bedrijf wekt niet dezelfde indruk als diezelfde vlucht, waarbij op het juiste moment de juiste bocht ingezet wordt. Zelfs deze bocht is slechts een saaie bocht zonder hier de juiste hoogte en versnelling toe te passen. Door onze ervaring en expertise weten wij wat kan, wat mag, en wat werkt!
01

Bedrijfs dronevideo's

Uw onderneming, dat is waarmee u wilt uitpakken. Waarom kiezen mensen voor u? De juiste film vertelt vaak meer dan een foto met een mooi stukje tekst. Of het nu gaat om de sfeer, de scale, uw nieuwe bedrijfspand of het vastleggen van een geheel productieproces? Bij Devenox Creative Drone Team werken we op maat en overleggen we duidelijk wat u eigenlijk naar voren wilt brengen. Samen bespreken we de doelen en opties vooraleer over te gaan tot het uitstippelen van DE vlucht doorheen uw bedrijf.
Waarom kiezen voorDevenox creative drone team?
Devenox Creative Drone Team bestaat uit een dynamisch team van dronepiloten. Zowel het besturen als het bouwen en herstellen van drones zit bij ons in huis. Niet is er enkel expertise op vlak van drones, maar ook de manier waarop alles in beeld gebracht moet worden om een zo overtuigend mogelijke boodschap over te brengen aan uw potentiële klanten.
De juiste bochten, en vliegmanoeuvres zijn net zo zeer een must om een video te produceren die een indruk achterlaat. Door de combinatie van professionele in house video-editing en het besturen van de drones slagen we erin om uw klanten een blijvende impressie te geven van uw bedrijf.
Ons team is erg hands on, we weten van aanpakken en dit uit zich duidelijk in de afgeleverde producties. Bij ons zit niemand stil, wij blijven vernieuwen om up to date te blijven en zo nieuwste technieken te kunnen aanbieden aan onze klanten.
Daarbij is Devenox Creative Drone Team een onderdeel van Devenox BV, waar wij alles in huis hebben om uw beeldmateriaal te promoten, en een zo hoog mogelijke return on investment te genereren. Devenox BV verzorgt van A tot Z alles wat bij uw digitale presence komt kijken en heeft bewezen resultaten geleverd als het gaat om het behalen van specifieke doelen. Bij Devenox BV weten we hoe wij uw digitaal verhaal overtuigend EN met de nodige resultaten aan de man moeten brengen.
02

Vastgoed dronevideo's

Ook voor u als vastgoedmakelaar, die net dat extra wilt, bieden wij onze service aan. Een mooi landgoed, een bedrijfshal, een prachtig aangelegde tuin, hiervoor zullen dynamische beelden altijd voor meer aandacht en emotie zorgen dan statische beelden. Bij Devenox Creative Drone Team combineren wij beiden, zodat u na onze film/foto sessie al het nodige materiaal in handen heeft. Hierbij zullen de sfeervolle video beelden zeker een meerwaarde zijn voor het creeëren van potentiële kopers op zoek naar de juiste 'klik'.
03

Events dronevideo's

Vaak zijn de meest indrukwekkende beelden, deze waarbij er dynamische activiteit zichtbaar is. Bij Devenox Creative Drone Team hebben wij piloten die na jarenlange ervaring FPV drones vlotjes hanteren. Dit garandeert snelheid en buitengewonen vluchten die anders nooit in beeld zouden komen. FPV staat voor First Person View, de piloot vliegt als het ware met een bril die de live beelden weergeeft van de camera voor op de drone. Hierdoor kunnen er volgvideo's gemaakt worden waarbij snelheid een vereiste is. Sensatie en spectaculaire vluchten gegarandeert!
04

Natuur dronevideos

Opnames maken van feeërieke landschappen of uitgebreide vlaktes wordt gedaan met de DJI FPV drone, deze drone zorgt voor alle stabiliteit die nodig is om fraaie shoots te verwezenlijken. Zeker voor land-en bosbouwbedrijven is het een unieke manier om hun bedrijvigheid op film vast te leggen.