NL
EN

Fotoreportage vanuit de lucht van uwbedrijf of event?

Op zoek naar foto's vanuit een ander of hoger perspectief? Contacteer ons voor een professionele impressie door middel van camera-drones, FPV drones en professionele camera-apparatuur.

De wereld vanuit vogel perspectief

Met onze drones kunnen we een uniek beeld van uw project, bedrijf of vastgoed scheppen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zijn we altijd zeker van haarscherpe dronefoto's. Adembenemende luchtbeelden bieden...
01

eindeloze mogelijkheden

Of het nu gaat over landbouw, industrie of een bedrijfsfeest, met een fotoreportage vanuit de lucht bent u zeker van een spectaculair eindresultaat. We hebben reeds ervaring in verschillende sectoren en breiden ons portfolio constant uit, op zoek naar nieuwe grensverleggende projecten.
Waarom kiezen voorDevenox creative drone team?
Devenox Creative Drone Team bestaat uit een dynamisch team van dronepiloten. Zowel het besturen als het bouwen en herstellen van drones zit bij ons in huis. Niet is er enkel expertise op vlak van drones, maar ook de manier waarop alles in beeld gebracht moet worden om een zo overtuigend mogelijke boodschap over te brengen aan uw potentiële klanten.
De juiste bochten, en vliegmanoeuvres zijn net zo zeer een must om een video te produceren die een indruk achterlaat. Door de combinatie van professionele in house video-editing en het besturen van de drones slagen we erin om uw klanten een blijvende impressie te geven van uw bedrijf.
Ons team is erg hands on, we weten van aanpakken en dit uit zich duidelijk in de afgeleverde producties. Bij ons zit niemand stil, wij blijven vernieuwen om up to date te blijven en zo nieuwste technieken te kunnen aanbieden aan onze klanten.
Daarbij is Devenox Creative Drone Team een onderdeel van Devenox BV, waar wij alles in huis hebben om uw beeldmateriaal te promoten, en een zo hoog mogelijke return on investment te genereren. Devenox BV verzorgt van A tot Z alles wat bij uw digitale presence komt kijken en heeft bewezen resultaten geleverd als het gaat om het behalen van specifieke doelen. Bij Devenox BV weten we hoe wij uw digitaal verhaal overtuigend EN met de nodige resultaten aan de man moeten brengen.