NL
EN

Inspectie door drones zowelvisueel als thermisch

Via onze thermische inspecties kunnen zonnepanelen geïnspecteerd worden om warmtelekken op te sporen.

Inspecties vanuit een doeltreffend perspectief

Door gebruik te maken van drones is het veel eenvoudiger en veiliger om inspecties op hoogte uit te voeren. Wanneer we op locatie aankomen duurt het slechts enkele minuten voordat onze drones in de lucht zijn. Hierna kunnen we overgaan tot het uitvoeren van zowel visuele als thermische inspecties. Denk hierbij aan zonnepanelen inspecties, het inspecteren van industriële daken, ... Ook voor situaties waarin het dak bijvoorbeeld niet meer veilig is en er toch een inschatting van de situatie gemaakt moet worden, zijn de drones een optimaal alternatief. Er hoeven geen risico's genomen te worden en de drone kan op een veilige manier zeer duidelijke beelden van het dak registreren.
Na onze vluchten bezorgen wij u alle beelden, deze kan u dan bijvoorbeeld ook gebruiken voor uw verzekeringsclaim bij stormschade.
Waarom kiezen voorDevenox creative drone team?
Devenox Creative Drone Team bestaat uit een dynamisch team van dronepiloten. Zowel het besturen als het bouwen en herstellen van drones zit bij ons in huis. Niet is er enkel expertise op vlak van drones, maar ook de manier waarop alles in beeld gebracht moet worden om een zo overtuigend mogelijke boodschap over te brengen aan uw potentiële klanten.
De juiste bochten, en vliegmaneuvers zijn net zo zeer een must om een video te produceren die een indruk achterlaat. Door dit te combineren met onze professionele in house video-editing zal je versteld staan van de manier waarop we jouw project of zaak in beeld brengen.
Ons team is erg hands on, we weten van aanpakken en dit uit zich duidelijk in de afgeleverde producties. Bij ons zit niemand stil, wij blijven vernieuwen om up to date te blijven en zo nieuwste technieken te kunnen aanbieden aan onze klanten.
Daarbij is Devenox Creative Drone Team een onderdeel van Devenox BV, waar wij alles in huis hebben om uw beeldmateriaal te promoten, en een zo hoog mogelijke return on investment te genereren. Devenox BV verzorgt van A tot Z alles wat bij uw digitale presence komt kijken en heeft bewezen resultaten geleverd als het gaat om het behalen van specifieke doelen. Bij Devenox BV weten we hoe wij uw digitaal verhaal overtuigend EN met de nodige resultaten aan de man moeten brengen.